3 cadouri pe care să nu le faceţi niciodată de 8 martie

Să nu ziceţi că nu v-am zis. Treaba voastră.

 

 

O seară de striptease masculin

 

E ca şi cum vă aruncaţi singur în groapa cu lei, cu capul în jos, după ce v-aţi uns cu sos barbecue. E ca şi cum aţi face un drive-test cu un Lamborghini şi apoi plecaţi acasă, să vă reparaţi în garaj Lada 1200.

Sau, puteţi face acest cadou, dacă sunteţi dispuşi să trageţi de fiare câte 8 ore la sală şi apoi să vă faceţi totuşi acel implant de păr la care visaţi.

 

O haină de blană

 

Dacă vreţi ca draga voastră căprioară blândă, feminină, cu ochi mari, duioşi şi uşor înlăcrimaţi să devină o fiară, n-aveţi decât. O femeie cu blană deasupra e doar un tigru care toarce amăgitor, în aşteptarea următoarei gazele cu ochi calzi, fără blană. Pe care o va ucide cu o singură privire gen: ” ete blană, sista! Tu ai, sărăcie?

 

Doar o floare

 

Pe bune? Doar o floare? Femeia va percepe acest insignifiant cadou drept un simbol eminescian: ”floare albastră, floare-albastră, a murit iubirea noastră”. Dacă îi dai în dar de 8 martie o singură floare, vei primi exact ce meriţi, după ceva  timp: o singură mână de pământ aruncată peste copârşeu! Şi va fi o văduvă frumoasă ca o floare!

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele
Ţaţă diplomată 21 septembrie

Ţaţă diplomată

GĂINUSA LESBIENELE
20 septembrie

GĂINUSA LESBIENELE

GAINUSA EVUL MEDIU 19 septembrie

GAINUSA EVUL MEDIU