7 chestii pe care le mai poate trimite în spaţiu Elon Musk

Pe lângă minunăţia de maşină electrică Tesla Roadster, condusă de un manechin care seamănă flagrant la vivacitate cu Veorica Dăncilă, nebunul de Elon Musk mai poate trimite în lună cu satelitul următoarele:

Un sac de cartofi

- de 0,6 lei kilogramul, luat de pe marginea DN1, ca să aibă viitorii colonişti ce cultiva, după cum l-am văzut pe Matt Damon în filmul cu un singur salariat, Marţianul.

Televiziunea Antena 3

-în caz că se strică sistemul de transmisie radio şi Matt Damon nu-i acolo să inventeze ceva de transmis, Antena 3 poate transmite telepatic către milioane de pensionari de pe Pământ. Plus că pastorul Gâdea poate converti marţienii.

Bursa din New York

-după ce a speriat lumea cu cotaţiile sale pe roşu, în scădere, ce poate fi mai asortat cu planeta roşie? Plus nişte bitcoini, ca să-i păcălim (şi) pe marţieni.

Kevin Spacey

-astfel femeile din întreaga Americă, hărţuite de actor, vor răsufla uşurate, cu un ordin de restricţie de 250 de milioane de kilometri. Plus că are nume predestinat spaţiului. Dacă se plictiseşte îl poate lua cu el şi pe Tarantino.

Maybach-ul lui Gigi

 -După Tesla e maşina cea mai cunoscută de pe planetă şi poate fi reparată foarte uşor, cu ranga. Înăuntru poate fi chiar Becali, ca să ajungă primul şi să cumpere pământ ieftin, ca să-l vândă la suprapreţ americanilor. În portbagaj îl poate lua şi pe Alibec, poate reuşeşte să facă ceva sportiv, la gravitaţia aia mică.

 Un pilot UBER

-Pentru o călătorie civilizată, ieftină şi agreabilă către Marte. Plus certitudinea că nava SpaceX n-are instalată vreo maimuţă spaţială. Sau vreun şofer care să refuze cursa şi să ameninţe astronauţii cu pistolul.

Declaraţia 600

-Dacă există vreo formă de viaţă inteligentă pe Marte, va reuşi s-o completeze. După care va şterge de pe faţa Pământului, de supărare, ANAF-ul.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele
Gainusa Anaf
16 august

Gainusa Anaf