Destinaţii must have: Sediile ANAF. De neratat!!!

Cum în fiecare an apar articole stupide despre destinaţii pe care trebuie neapărat, dar neapărat, să le bifezi, hai să fim şi noi cool. Deci, în acest an, nu trebuie să pierzi următoarele locuri de vizitat.

Outlet Militari

Cel mai bine în timpul săptămânii, pe la prânz, când nu e înghesuială. De fapt e de-a dreptul pustiu, mă mir că nu l-au închis deja. Dar poate o să dea faliment anul ăsta, aşa că grăbeşte-te să admiri pantofi la care nu-ţi găseşti măsura, bluze şi tricouri care-ţi vin, dar sunt mai scumpe decât în magazinele de firmă şi adidaşi de marcă, la care nu se-ndoaie talpa, nici cu menghina.

Sediile ANAF

Se remarcă prin tulburătoarea solemnitate a atmosferei birocratice şi prin eterogenul vizitatorilor. Oameni de toate tipurile vin aici cu acelaşi gând: să iasă cât mai repede. Ştiţi templele budiste unde credincioşii depun ofrande pentru îmbunarea zeităţilor? E cam la fel, doar că pe zeii ANAF îi doare-n cot de dorinţele tale. Îţi vor doar pielea.

Decathlon

Magazinul ăsta e o lume aparte, cel mai plin de viaţă din România. Ar mai fi Ikea, dar acolo lumea merge mai mult să bage la burdihan. La Decathlon poţi să-ţi laşi copiii să se plimbe cu bicicletele, patinele, trotinetele, în timp ce tu probezi o tonă de ţoale sport cu care n-o să ieşi niciodată la sport. Aici găseşti cei mai mulţi clienţi supraponderali. Bine, mulţi vin să-şi ia ustensile de pescuit. Cum ar fi scaune pliante ranforsate, din oţel.

Staţiunea Costineşti

Pentru nostalgicii Epocii de Tinichea, Costineştiul e imaginea primelor beri băute cu prietenii adolescenţi şi a feliilor de pizza halite lângă Obelisc cu prima iubită. Întâlnită în discoteca Ring şi venită din Gorj, un judeţ pe care nu-l identifică nimeni. Acum Costineştiul poate fi folosit cu succes ca decor într-un film post-apocaliptic. E bine să te vaccinezi antitetanos înainte.

Poiana Braşov

Cunoscută drept staţiunea unde-şi face Gigi Becali vacanţa de iarnă. După un drum cu serpentine, care-ţi dublează consumul la maşină, ajungi în Poiană, unde n-ai ce face. Poţi urca cu telecabina, dacă vrei să bei cel mai scump ceai din lume, sus la cabană. Partea bună e că, în câţiva ani, Poiana o să coboare ea în Braşov, construcţiile de hoteluri chicioase se viralizează în extravilan.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele
Ţaţă diplomată 21 septembrie

Ţaţă diplomată

GĂINUSA LESBIENELE
20 septembrie

GĂINUSA LESBIENELE

GAINUSA EVUL MEDIU 19 septembrie

GAINUSA EVUL MEDIU