Top 5 statui bucureştene (plătite de cetăţeni, normal)

După ce tanti Roz Firea a decis să dea banii contribuabililor pe ansamblul de înaltă valoare artistică Iepurele-Hidos biciuind Găina-Malacă, sau pe necunoscutul prinţ Rainier de la Monaco, înconjurat de Kitsch-uri acrobate, iată câteva idei pentru biznisurile cu parandărăt ale coanei Găbiţa. Sau ale viitorilor primari, după iminenta arestăre ale infractoarei:

 

1.Bustul călare a lui Pandele

 

Fiindcă, nu-i aşa, votanţii ţoapei de Voluntari trebuie să cotizeze şi la omagiul adus de Regina Incompetenţei soţului drag. Bustul trebuie realizat din aur masiv, la gât trebuie să poarte un lanţ din aur masiv, cu un medalion din aur masiv pe care să fie un basorelief cu stema Voluntariului. Din platină masivă. Bustul trebuie aşezat călare pe un măgar. Aşa cum Pandelii sunt călare pe situaţie.

 

2. Bordura de la Mecca

 

Ştiţi piatra uriaşă de la Mecca, înconjurată hipnotic de mii de musulmani? Ei, aşa ne-ar trebui şi nouă o bordură gigantică, mai înaltă chiar decât cele trei puse una peste alta în sectorul 3. Anual s-ar comemora la Monumentul Bordurii milioanele de euro făcuţi praf de generaţii de primari, pentru binele obştii. Obştii formate din prietenii cu firme de borduri.

 

3. Statuia Panglicii inaugurale

 

Mă şi mir că nu s-a construit aşa ceva în Capitală. Cu cât e mai insignifiant primarul, cu cât are mai puţine realizări şi cu cât fură mai mult, cu atât taie mai des panglici la inaugurări de podeţe, trotuare şi veceuri publice. Eventual panglica tricoloră din bronz ar trebui aşezată nu orizontal, cu vertical. Sub formă de ştreang.

 

4. Ansamblul Studiului de Fezabilitate

 

Poate avea forma unui vraf uriaş de dosare, puse unul peste altul. Totul sprijinit pe o căruţă cu bani. Şi în vârf două mâini. Una care oferă un teanc de bani, şi alta întinsă să îi ia. Şi pe frontispiciu un basorelief din piatră sculptată cu inscripţia: Nihil sine Fezabilitas. Nimic fără studiu plătit de pomană de contribuabil.

 

 

5. Monumentul Cătuşelor

 

Acest ansamblu statuar, reprezentat printr-o pereche de cătuşe şi o farfurie imensă din tablă cu lături în ea, ar trebui amplasat fix în faţa Primăriei. Ca să ia aminte viitorii primari la ce-i aşteaptă, dacă mai dau banii comunităţii pe statui de rahat. Că o să-i dea.

Comentarii
cocostiri http://www.cocostiri.ro/ cocostiri ro Comedis Mall Mon, 22 Oct 2018 11:12:08 GMT cocostiri webmaster@cocostiri.ro (webmaster) EXCLUSIV! EA I-A LUAT LOCUL BIANCĂI DRĂGUŞANU! PRIMELE IMAGINI CU BRUNETA LUI VICTOR SLAV! http://www.cocostiri.ro/top-gaini/gainusa-zana-ursitoare-17530730 http://www.cocostiri.ro/top-gaini/gainusa-zana-ursitoare-17530730 Mon, 24 Sep 2018 14:08:00 GMT Dragnea, în tinereţe: "Un tânăr sărac, fumuşel, plin de energie şi sex-appeal" http://www.cocostiri.ro/top-gaini/gainusa-trecutul-lui-dragnea-subiect-de-film-17540510 http://www.cocostiri.ro/top-gaini/gainusa-trecutul-lui-dragnea-subiect-de-film-17540510 Tue, 02 Oct 2018 14:51:00 GMT Prima nuntă GAY din istoria Familiei Regale! Regina Elisabeta a II-a nu a participat la... http://www.cocostiri.ro/top-gaini/tata-diplomata-17527912 http://www.cocostiri.ro/top-gaini/tata-diplomata-17527912 Fri, 21 Sep 2018 11:25:00 GMT